Home | Posts RSS | Comments RSS | Login

Sunny Days

tisdag 1 december 2009
Fantastiskt, man tror inte riktigt att det är sant. Det är faktiskt den andra dagen i rad då det är strålande sol och knappt ett moln på himlen. I denna, annars så regntyngda stad, känns det lite grann som om vi får smaka manna från gudarnas läppar så fort solen lyser!

Så vad har hänt sen sist? Ganska mycket faktiskt om man kollar på när vi sist postade! Vi har hunnit med en tur-o-retur till Seattle för att spana in Looptroop Rockers, Cunnin Lynguists och en ny husfavorit, Grieves. Vi var bara där över dagen men fick onekligen mersmak för staden. Den kändes äkta, den kändes stor, den kändes betydligt mer "storstad" än Vancouver på både gott och ont. Kort och gott, vi ska tillbaka till Starbucks hemstad!

Konserten var för övrigt helt sjukt bra, jag tror jag talar för alla när jag säger att det nog är något av det bästa vi någonsin varit på. Limited Tees införskaffades och autografer likaså, så nu kan man väl klassa in sig bland alla 13-15-åriga fjantiga fnittrande fans.

Annars? O tränar och stretar på med sin MMA, jobbar på Bion och har det gott (det svinet, (F)reds. anm.). R och jag kommer snart att bli skalliga av allt kliande i hårbottnen p.g.a. argument fram och tillbaka hur vi ska göra med jobb och o-jobb. Nått måste vi ju göra, men vad? Jaja, allt det där jobbiga, det kan vi väl ta sen? CV:n ska ut och har blivit "utplanterade" lite här och där så det är väl bara att hålla tummarna och tugga torra nudlar då varmvattnet börjar bli för dyrt.

Vi ska snart ut och ta en långpromenad i solskenet och hoppas att vi blir klokare av frisk luft och luftburna A-vitaminer.

45 dagar till Whistler!

/Love by F

1 kommentarer to Sunny Days:

Jesper Persson sa...

Men snälla, raka inte av er håret! Det löser inga problem, skägget är ok, men inte håret! Iaf, Sol låter nice, här har snön precis landat. Själv laddar man upp inför 2 veckor i egypten, ska bli sjuuukt soft! :D Big L och många heta kyssar(!?) :P Peace/Jazzie