Home | Posts RSS | Comments RSS | Login

First morning..!

söndag 25 oktober 2009
Första tanken då man vaknade 7 på morgonen.. "hm det här är väl inte mitt rum.." Sen kommer hjärnan ikapp och man fnissar lite förnöjt för sig själv då man vänder sig om för att sjunka in i lite mer eftertraktad sömn.

Efter Frankfurt så var det flygresan till vårt nya hem som väntade. Det var en hyglig flygtur med mat som varken var bra eller dålig, filmskärmar som visade filmer som var varken kassa eller bra. Kändes lite små konstigt att flygturen som varade i 10 timmar endast förflyttade oss 1 timme framåt i tiden. Med andra ord var gårdagens(?) eftermiddag väldigt lång.

Då vi väl kommit fram fick vi sitta nån timme i tullen som hade tekniska problem, men så fort det var fixat gick det som på räls. Vi gick sedan ut och lyxade oss med en taxi in till staden, eftersom vi alla var trötta efter att ha varit på resande fot i 30 timmar. Taxischaffisen var en pratglad indier som gav oss många goda råd angående jobb, boende, nattklubbar mm.

Då vi kommit fram inser vi att hostelet är ganska sunkigt, och vårt "tre bäds rum" visade sig vara väldigt litet med med en loftsäng där två får ligga underst. Vi tog iallafall en varsin efterlängtad dusch, gick sedan ut o käkade en varsin (sjukt god) burgare och tog en öl.

Okey okey, so here we are! Nu är det dags att försöka få i sig lite frukost och börja utforska djungeln av flanellskjortor och hockeytröjor.

Aboout that time eey?

Stay posted!

//O

1 kommentarer to First morning..!:

Åsaaaaa sa...

Goddammit, pojkar! It's conquered, alright :) Härligt att höra att ni kommit fram - vi ses i Staterna i sommar ;) tänker på er, kramar i massor!