Home | Posts RSS | Comments RSS | Login

American Adventures pt. 6

onsdag 21 juli 2010
Nu är vi framme i L.A. vilket är resans sista slutmål. Det är nämligen härifrån vi båda flyger på Måndag. Det känns skumt men samtidigt väldigt skönt, det är nog dags att åka hem och rekuperera ett litet tag!

Så vad har hänt sen sist? Ja vi lämnade ondskans högborg och styrde kosan mot Grand Canyon och Arizona. Det var en bra bit, det visste vi, men att det skulle vara SÅ satans långt, det hade ingen förklarat!

Drygt 5,5 timmes bilkörning senare så landade vi i Williams, en liten stad som ligger drygt en timme utanför själva nationalparken. Då det hade hunnit bli sent på kvällen så det fick bli en tidig morgon för en heldag i parken istället för att stressa upp dit för att ändå inte hinna se nått.

Så efter en hel dag där så bar det av "hemåt" mot California! Vi tog oss en bra bit, och jag körde väl drygt totalt 8 timmar den dagen. Snacka om att jag var snurrig när vi landade i militärbasen Barstow och det var dags att checka in.

Nu är vi framme i L.A., staden alla säger är så tråkig, så dålig och händelselös (förutom om man gillar brottslighet och misshandel) så vi hoppas på att ryktena inte stämmer. Vi bor i West Hollywood och ser i princip den beryktade skylten från rumsfönstret, det är ett galet party dygnet runt och nu serveras det snart gratis varmkorv och öl till den sedvanliga Onsdagskaraoken!

/F

0 kommentarer to American Adventures pt. 6: