Home | Posts RSS | Comments RSS | Login

American Adventures pt. 3

måndag 5 juli 2010
Vi hinner vara med om väldigt mycket i den här staden!

Vi bytte hostel för någon dag sen, för att vårat förra, som vi verkligen gillade, var totalt fullbokat över 4th of July. Vi visste inte då vi bokat att det var något.. udda.. över vårat nya boende. Vi gick förbi med ett gäng kompisar som sa: "Wow, ska ni bo där? Några på mitt rum sa att det hade varit det värsta dom någonsin bott på..."

Inte jättekul att höra precis när man ska checka in.

Visst det är schabbigt, visst jag känner alla fjädrar i madrassen, visst vår hostelmanager är en hustler som säljer stulna cyklar och andra illegala prylar, visst kaklet hänger halvt om halvt i badrummet och visst dörrarna och väggarna är inte färdigmålade. Men det har karaktär och det som jag, Robin, Jesper och Oskar bodde på i Prag var betydligt värre.

Vi har hamnat med ett par sköna skottar som vi faktiskt planerar att hyra bil tillsammans med så att vi kan hålla nere på kostnaderna och se saker tillsammans, det kommer nog bli svinroligt!

I San Francisco hann vi igår med att åka på en tur i Wine Country (Napa Valley, County och City), i förrgår med att softa och kolla på fotboll, i förr-förrgår var vi en hel dag i Golden Gateparken och strosade runt i den Japanska och i den botaniska trädgården och vi hann även med att vara på ett konstmuseum.

Igår var det 4th of July och stor fest. Massiva fyrverkerier, mycket festande - trodde vi - men alla hade tydligen flytt staden. Idag står inte mycket på schemat, vi ska väl försöka tvätta en sväng tror jag - men imorrn ska vi på Alcatraz! Det blir riktigt spännande!

/F

1 kommentarer to American Adventures pt. 3:

Gunhildsblog sa...

Hey -- jag hoppas det är billigt i pris oxå....!
Var rädda om Er - och ha roligt =)

Gunhild

p.s. har du köpt ny laddare än????