Home | Posts RSS | Comments RSS | Login

American Adventures pt. 4

fredag 9 juli 2010
Amazing! Astounding! Beautiful! Breathtaking!

Det var bara ett axplock av alla superlativ som har yttrats de senaste två dagarna "on the road". Viktor och jag har, tillsammans med Alistair och Keith (två Skottar vi hittade på vårat hostel i San Fran), nu hyrt en bil och brummat runt i Kalifornien. Vi har åkt över de gyllene kullarna som är så torra men så vackra, vi har åkt över stora övergivna fält, vi har åkt genom stora mandel- och pistachodlingar - och vi har framför allt varit i Yosemite National Park. Vilket otroligt vackert ställe! Vi bodde i en liten stuga utanför så att vi snabbt kunde ta oss upp på morgonen och ta oss in till parken. Det kostade bara 20$ för biljetterna in och det var så fantastiskt värt det.

Vi har sett fantastiska vyer, branta dalgångar, höga klippor, vidsträckta skogar, skarpa berg, trollbindande vattenfall och vilda djur. Vi har även blivit totalt uppätna av myggor, men det är en annan historia...

Tillbringade hela dagen där igår och tog sen bilen och körde till Santa Cruz där vi hittade ett motell för 15$/person/natt så det tog vi. Jag är chaufför och det är riktigt roligt! Bilen vi har hyrt är en Nissan Sentra som numera går under namnet "The Beast" och den är lättkörd och trygg.

Nu ska vi ner å prata med managern om att få bo här en natt till och sen ut och göra allt vad man kan göra i Santa Cruz!

/F

2 kommentarer to American Adventures pt. 4:

Gunhildsblog sa...

Å, det låter roligt! Härligt att få lite uppdatering emellanåt..

Gunhildsblog sa...

..förresten, nytt tel.nr lr .. ..?