Home | Posts RSS | Comments RSS | Login

Kickin' 'Couver

tisdag 12 januari 2010

Så kom då äntligen några av våra efterlängtade paket, vi slängde oss på dem på en gång! Vi undrar fortfarande varför dom blev så väldans försenade..


Kvar blev några slamsor med papper, och massa glada miner!


Eftersom vi nu är vuxna och flyttat hemifrån tyckte vi att väggarna såg kala ut, så jag och Robin tog oss ut till IKEA och investerade i kedjeproducerad, men ack så snygga tavlor för att få det lite mer hemtrevligt. Robin propsade på denna väldigt lugnande tavla...


...och jag har alltid varit förtjust i just den här bilden som får en att känna sig som hemma även om man är långt borta. Oskar blev nöjd över båda valen, tåls att tilläggas.


Vi passade även på att investera i något grönt. Så en Yucca-palm och en Orkidée fick det bli. (En stängel just nu, men med 16 knoppar...)


I brist på riktig vinter så smäller dom upp en sån här isrink under ett museum mitt i centrala Vancouver varje år. EN liten rink där man åker runt, runt, runt och runt och önskar att det kunde ligga is på havet.



Eftersom Robin nu har haft mycket fritid så har han specialiserat sig på att göra fudge och att baka bröd (se bilden). Det blir billigare, godare och så doftar det så förbaskat mysigt i hela lägenheten sen. Håll till godo så kanske han t.o.m. kan släppa iväg nått av sina hemliga recept!

/F

0 kommentarer to Kickin' 'Couver: