Home | Posts RSS | Comments RSS | Login

Gettin settled

tisdag 10 november 2009
Okey then, nu har vi bott i lägenheten i 9 dagar, varit i Kanada i 17 dagar. Hur många har vi kvar? Det vet vi inte än.. Lägenheten är rikgt bra, och den blir bara bättre och bättre för varje dag. Patrik ringde igår och frågade om vi ville ha en mickro - det tackar man ju inte nej till!

Det enda som saknas nu i vår lilla lya är smågrejer som platt-tv, PS3/Xbox360, Surroundsystem och källsortering. Bara smågrejer.. Vi får vårat egna internet nu på Torsdag förhoppningsvis, då ska vi försöka posta lite fler blogginlägg samt slänga upp lite bilder. Tills dess får ni ta kontakt med oss via skype eller msn så kan vi ha en video-seans!

Jag och Fredrik har sökt lite jobb i dag på klädaffärer, det ser rätt ljust ut. Många kommer vilja ha extrahjälp under jul, men ingen kommer nog vilja heltidsanställa oss såhär kort tid innan vi drar till Whistler, så det blir nog till att försöka hitat så mycket extrajobb som det går, sen satsa mer på att söka jobb med start i April när vi kommit tillbaka till Vancouver från Whistler.

Ikväll blir det bio, Zombie-land. Kan bli intressant. Filmen har kostat typ $500, inspelad med en vanlig handycam och lite paper maché.

Vi återkommer med bilder och anektdoter från Downtown Vancouvers Fräshaste ungkarlslägenhet!

Stay Cheep!
/R

1 kommentarer to Gettin settled:

Gunhildsblog sa...

Det är ju för väl att Ni inte har så stora behov .. ;-)
Vi ser fram emot att få lite bilder snart nu, YES!
Gunhild