Home | Posts RSS | Comments RSS | Login

American Adventures pt. 1

tisdag 29 juni 2010
Sådär ja!

Första dagen i Portland har precis börjat, och nu känns det som om man faktiskt är på väg. Att försöka packa ihop och avsluta ett liv i en främmande stad över en helg har varit svårare än någonsin förut, men samtidigt spännande för nu väntar massor med nya äventyr. Det enda jag har kommit på att jag glömt hittills vad det gäller packning är min mobilladdare, så att ringa mig kommer det att gå knapert med ända tills jag köper en laddare eller en ny billig skräptelefon.

Portland, vi har inte riktigt fått något grepp om staden så därför ska vi ut och utforska idag. Vi bor för tillfället på ett motell i ett rum med två gigantiska sängar. Vi hade bokat "2 personer 1 säng" men när vi kom hit så såg han så skeptiskt på oss att han till slut gav oss ett rum för 2 personer med 2 sängar. Sen ska man komma ihåg att allt är större i det här landet och en säng helt ärligt hade räckt och blivit över.

Vi blev en dryg timme sen till Portland eftersom tullen Canada/USA strulade och stängde alla fyra kassor så fort vår buss kom dit. Tack för den!

Vår färdväg ser ut som följer Portland - San Francisco - Yosemite - San Francisco - Santa Barbara/Santa Cruz - Los Angeles - Las Vegas - San Diego - Los Angeles - Sverige. Det är verkligen ett rejält äventyr och jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag längtar efter att få köra bil i den här galna traffiken!

/F

1 kommentarer to American Adventures pt. 1:

Gunhildsblog sa...

Asch då... det var ju dumt att just laddaren blev kvar. Köp en ny, så vi här hemma kan ha lite kontakt!
Kram!