Home | Posts RSS | Comments RSS | Login

Sun is Shining

onsdag 17 mars 2010
And yeah, the weather is sweet, oh!

Nu när Vinter OS/Paralympics snart är över och solen hälsar på nästan varje dag så känns det som att sommaren är på gång och värmen är alldeles runt hörnet. Körsbärsblommorna har nästan blommat över, gräsmattorna är grönare än tidigare och man börjar mer och mer kunna gå omkring utan jacka. Det är en underbar tid att vara i Vancouver.

Om bara några enstaka dagar dimper Lisa ner från skyarna här i kollektivet. Det känns lite surrealistiskt att något som man pratat om så länge, jag menar det var ju nyss det bara var 100 dagar kvar, sker så snart. Och efter Lisa så dröjer det bara någon vecka tills Maggan, Kjelle och Rasmus kommer. Och när dom har styrt kosan hem mot Sverige så dröjer det bara någon vecka tills Camilla och Åsa kommer och när Åsa drar så är det två-tre dagar tills grabbarna kommer och sen är sommaren här. Lisa är startskottet för den lavin av besök vi kommer få. Det kommer bli en riktigt rolig vår och sommar!

/F

2 kommentarer to Sun is Shining:

Gunhildsblog sa...

Härligt! Önskar Er mycket nöje!
Gunhild

Hanna sa...

Tjena,

Vad kul det låter! (Som den laggard jag är så har jag inte förstått att ni har en blogg förrän nu, men på kylskåpet i ängarna satt adressen, så nu är jag fullt uppdaterad. Kul!)

Vad roligt det måste ha varit att se OS på nära håll. Tänkte på er när vi följde tävlingarna från soffan. Stort.

Nina, Mathias och jag är uppe i Åre och firar påsk. Solen skiner så där strålande som den bara gör här, himla fint. Christian är en vecka och jobbar i Shanghai, låter himla kul. Kommer olika dumplingsuppdateringar, så han verkar mycket nöjd.

Tycker ni gör helt rätt att vara i Vancouver, det måste ju vara en av världens överlägset bästa städer. Hav, fjäll, storstad och körsbärsblom. Mmmm. Blir glad av att veta att ni är där och njuter. Är det ettårsjobbvisum ni har?

Njuut och ha det jättekul! Stor stor kram från Hanna