Home | Posts RSS | Comments RSS | Login

Le Bíg Mové!

tisdag 2 mars 2010
Dagarna på Furry Creek går till sin ända.. Ryktet gick på jobbet idag, konfirmationen kom för en timma sedan. Vi flyttar till Whistler Athelte Village i morgon. Tack för heads up:en! Tur att man bara har en rygga eller två med shit att ta med sig! Kommer dela rum med Alph. Det kommer bli intressant. Mer livfull människa får man nog leta efter, både på gott och ont:P Kulturutbyte är alltid trevligt! Det kommer bli väldigt annorlunda att gå från ett omklädningsrum med 20 killar till ett litet 3x4 m rum med en colombian. Tur är väl att det är bara är för en månad!:)

Har hört att vi kommer ha En tv att dela på. Då är det dela med som i hela houskeeping-truppen OCH food service.. Så det är 150 pers som har en tv, troligtvis i ETT hus med några soffor i.. Bad Game plan! Och Vanoc har tydligen inte bestämt sig huruvida vi ska få tillgång till Internet, så ja.. Kanske blir sista blogginlägget innan OS är slut:P Para-lympics kickar igång nästa fredag, så det är drygt en vecka av deep clean.. igen.. Trodde jag visste hur mycket skit en person kunde lämna efter sig, men när man är två australienare och har 20 dagar på sig klarar man av att överraska de flesta.. Eller om man är tjeckiska längdåkningslandslaget; 6 tjejer i samma lägenhet i 20 dagar som är totalfokuserade på tävling, inte städning. Det blir lätt lite damm under sängen eller proteinpulver i toaletten då, eller hur? Tur att allt det där magiskt försvinner varje dag!

Nu börjar tjejerna bli klara med sin packning också, tydligen var det ett slagfält utan dess like där inne. 40 tjejer, en sovsal, 100 väskor. Det slutar inte på något annat sätt än i Kaos.

Nu, åter till American Idol. Woho!
Big Love!
/R

1 kommentarer to Le Bíg Mové!:

Gunhildsblog sa...

Ojsan, vet de vad framförhållning/planering betyder..? Hur länge - tror Du .. - blir det Du ska bo så där då?
Kram, Gunhild